توضیحات
مجموعه 12 مقاله مدیتشن ، انرژی درمانی و .. – تحقیق – فارسی – 133 صفحه
مدیتیشن، مراقبه، ژرفپویی، خود پویی یا درونپویی (به انگلیسی Meditation) عملی است که در آن فرد از یک تکنیک – مانند ذهنآگاهی، یا تمرکز ذهن بر روی یک موضوع، فکر یا فعالیت خاص – برای آموزش توجه و آگاهی و دستیابی به یک حالت روان و آرام و پایدار ذهنی استفاده میکند. بسیاری از آئینهای مدیتیشن و برخی از دینهای بزرگ به خصوص ادیان شرقی نظیر آیینهای هندو و بودایی روشهای مدیتیشن را نیز دربرمیگیرند. اکثر روشهای محبوب مدیتیشن ریشهٔ شرقی دارند. از روشهای معروف مدیتیشن شرقی تفحص خود، ذهنآگاهی، درونپویی متعالی (تی. ام)، ذاذن و ویپاسانا است.
مجموعه 12 مقاله مدیتشن ، انرژی درمانی و .. – تحقیق – فارسی – 133 صفحه
مدیتیشن (دهارانا) بهطور کلی فنون و روش تسلط بر ذهن است. در مدیتیشن مهارتهای مختلفی مانند تسلط بر ذهن به دست میآید. افراد به دلایل و اهداف مختلف دینی و غیر دینی مدیتیشن میکنند.
مراقبه ممکن است استرس، اضطراب، افسردگی و درد را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و باعث افزایش آرامش، درک، خودانگاره و رفاه شود. تحقیقات برای درک بهتر اثرات مراقبه بر سلامتی (روانشناختی، عصبی و قلبی عروقی) و سایر قسمتهای بدن در حال انجام است.[۱][۲]
مجموعه 12 مقاله مدیتشن ، انرژی درمانی و .. – تحقیق – فارسی – 133 صفحه
انرژیدرمانی شاخهای از پزشکی جایگزین است که بر اساس یک باور شبهعلمی استوار است که شفادهندهها میتوانند «انرژی شفابخش» را به بیمار هدایت کنند و نتایج مثبتی را به همراه داشته باشند.
در قلمرو پزشکی جایگزین، بهویژه در حوزههایی که شامل عرفان و باطنگرایی هستند (مانند ریکی، یا طالع بینی)، زبان یا مجموعهای از اصطلاحات منسجم یا یکپارچه وجود ندارد.
در عوض، آنچه این حوزه را تعریف میکند، باورها و اعمال مشترکی است که در بین تمرینکنندگان و پیروان آن مشترک است. به عبارت دیگر، به جای وجود واژگان یا چارچوب استانداردی که همه افراد در این حوزه به آن پایبند باشند، آنچه آنها را به هم پیوند می دهد، باورها و عملکردهای کلی مشترک است (شامل اعتقاد به انرژی های درون و اطراف موجودات زنده و جهان، ارتباطات معنوی، رویکردهای کل نگر برای شفا و…).
مجموعه 12 مقاله مدیتشن ، انرژی درمانی و .. – تحقیق – فارسی – 133 صفحه
تا به حال مؤثر بودن این روشهای درمانی، در هیچیک از تحقیقات علمی ثابت نشدهاست. نتیجهٔ تحقیقات نشان دادهاست که انرژی درمانی، تأثیری بیشتر از پلاسیبو (اثرِ تلقین) ندارد.[۱][۲][۳][۴][۵][۶][۷][۸] محققینِ مخالفِ انرژیدرمانی، لیستی از افرادی را تهیه کردهاند که علیرغمِ ابتلا به بیماریهای مهلک، با روی آوردن به انرژیدرمانی و غفلت از درمانهای پزشکی، جان خود را از دست دادهاند.[۹]
روشهای گوناگون انرژیدرمانی در فلسفه، رویکرد و ریشهاشان تفاوتهای زیادی با هم دارند. مرکز ملی پزشکی مکمل و جایگزین آمریکا انرژیدرمانی را به دو دستهٔ کلی تقسیم میکند. درمانهایی که بر اساس نوعی انرژی هستند که بهطور علمی تأیید نشدهاند، و درمانهایی که بر پایهٔ نوع شناختهشدهای از انرژی مانند انرژی الکترومغناطیسی هستند.[۱۰] در آمریکا، برخی از دستگاههای مربوط به انرژیدرمانی به خاطر تبلیغات کلاهبردارانه غیرقانونی اعلام شدهاند. در حال حاضر درمانگری از طریق انرژی درمانی در ایران نیز ممنوع است.[۱۱]
مجموعه مقاله
مدیتشن ، انرژی درمانی و ..
تحقیق
زبان : فارسی
تعداد : 12 مقاله
تعداد صفحات : 133 صفحه
نوع فایل : pdf
فروشگاه A,Z.I’M
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.